-



No one does it better,

tjännare gött fölk
jag finner knappt nå intresse till å skriva längre å nu ser min framtid väldigt knasig ut.
Nu på måndag äre matteprov och fotoprov, slutar 19:00. pissar på katten på det..
Går till skolan tills på torsdag.. Å då åker jag antaglien till Mora om jag inte åker på fredagen. Sen ska jag jobba under hela vasaloppsveckan i mora, alltså 24-4. Åker hem den 4 eller 5;e.. När jag kommer hem så är det bara en fjuttig liten skolvecka och sen fyller jag 18 jävla år där på helgen! rock N rooooolll.
Å sen äre jävla praktik i 2 veckor nångång efter det och då blir det antagligen också Mora :p Efter det äre bara nån vecka kvar sen ska jag på INFLAAAAMES.

Annars då?
Kirrat tunnel i örat, (töjningen) 0,8mm. Mummamumma.
Jävligt sugen på och skutta å köpa hårfärg och pilla med mitt hår idag.
Tror fan jag ska klippa topparna lite, ser ut att de skulle behövas.
Stressad som fan med skolarbeten.
Tror att jag förstörde system kameran igår då jag råka tappa den i golvet.. Va inte så jävla lycklig på mig själv då..
Jääääääääävligt shopping sugen
Råkade även kirra spotify premium utan att jag förstod va jag höll på med.. så de fixa jag de.. 100 kr bort ifrån kontantkortet. Tänkte ju bara testa å se om de gick.. Å de gjorde de!
Va nog allt för idag.
xoxo


-


-


Bite my tongue,

Tjeeennare
Ligger här i soffan å hare gött. DUnkar musik för fulla muggar eftersom de är me und jontesch som bara är hemma i helgen.wohho Blir tacos ikväll som vanligt när de bara är han å jag. Inga planer i helgen förutom att jag ska vara hemma och ska försöka hitta orken till att göra klart fotouppgiften som ska va inlämnad på måndag, plugga matte eftersom att jag har matteprov på måndag sedan så ska jag väl sätta mig in i nya samhällsuppgiften. bläblbläbä trööött på skolan. Sov hos Fredric inatt. mysipys. Nu ska jag ta och sova lite middag. nattisch
xoxo


-


.


.


<3


.


Silence is easy,

Ojojoj vad dåligt jag uppdaterar. Igår pratade jag med min syster som är i Usa, långt in till natten om allt mellan himmel och jord kändes det som. Saknar henne! Får väl skylla på att skolan,familj,pojkvän tar upp de mesta utav min tid just nu. Och är orsaken varför jag inte bloggar så mycket just nu.Har införskaffat mig en Iphone som gör så att jag knappt sitter vid datorn längre heller, förutom när jag ska plugga. Som jag sätta mig och göra nu. Håller även på och drar igenom en jäkla massa tvättmaskiner eftersom jag har inte ett ända jävla rent klädesplagg känns det som. Är även fruuktansvärt sugen på att flytta hemifrån nu. Mindre än en månad kvar tills jag fyller 18 år också. Fyfasen va gött!! Vad har jag mer för ointressant fakta att dela med mig utav måtro? Sugen på rött hår igen, även blont och page. Dock vågar jag inte och har inte råd. En jäkla massa sparpengar har försvunnit pga inköp av telefon,gymkort m.m :( fattig hezt. Men ska till mora på sportlovet och tjäna några slantar så de löser nog sig. Är inte lika taggad på körkort längre heller. Jag har ingen ork. De va nog allt. Nu ska jag sätta igång med pluggning.
xoxo



Karlstad

Tjena folket!! Dåligt Med inlägg ser jag så slänger in ett nu:) är i Karlstad och ska glida iväg till skolan nu. Tåget var cp försenat imorse och det sluta med att jag missa halva idrotten .. Kul ! Slutar 12 idag , feting gött. Har inget planerat i helgen :/ xoxo


hihi


Going insane,

Tjeeennare
Sov hos Fredric inatt för jag orkade fan inte åka hem igår. Försov mig som en jäkla tok igår också som slutade med att min dag gick rakt åt pipsvängen. Den gick inte alls åt rätt håll.. Somnade iaf gott :) Skolan gick i en väldans fart idag. Drog sedan och hämtade en iphone som jag just nu försöker förstå mig på! Inte lätt.. Har ändå hunnit med rätt mycket ikväll. Kom hem runt 7 tiden då jag startade med att färga Jontes hår, åt mat, duschat, målat naglarna, ansiktsmask, suttit vid datorn, packat och fipplat med mobilen. Skit herregud. Och de dröjer nog tills jag kan sova i lugn o ro känns de som. Upp halv 6 i vanlig ordning imorgon. Taggar gym med Linnea efter skolan, sedan följer jag nog med bruden hem :)
xoxo


-


Your mistake,

tjeeenare tjenare
Har inte hänt så mycket förutom att det har vart en lugn helg än så länge. Jag å fredric kollade film med lillebror + flickvän nyss. Nu sover tönten. Är inte ett dugg trött jag :( Ska troligen till syrran imorgon å fixa datorn och kanske köpa iphone. Får la se. Inte taggad på skola på måndag :/ buhu. Nu ska jag kika på lite Blue mountain state 3 :)
xoxo


-


-


Something is coming,


Hej alla fina små människor

Blev äntligen klar med kultur- och stilhistorian idag! Vilken lättnad! Dock börjar det vanliga schemat nästa vecka och det vet jag inte hur jag ska orka stå ut med.. Jag tar iaf helg nu, fruktansvärt underbart! Skolan har vart väldigt tråkig den här veckan, så glad att det är över nu. Igår drog jag och Linnea och käka mat på Waynes coffee efter skolan och kika sedan lite nere på stan. Sov hos bögen inatt. Sov nästan 12 timmar inatt, inte illa pinkat. Behövde troligen det, var aptrött igår kväll. Blir troligen själv hemma i helgen med lillebror, så får se vad vi hittar på :)
xoxo

RSS 2.0