haha



Du kan bli vad du vill,

Tjoho
Igår fick jag nöjet och vara bröllopsbrud modell åt en tjej i stil :) Va riktigt kul!
Hade en kort skoldag idag och tur va de. Somnade på bussen hem ( en timme) När jag kom hem hade jag sådan fruktansvär huvudvärk så jag lyckades sova 2 timmar till. När jag vakna hade huvudvärken övergått till migrän. Så har legat med migrän hela kvällen men ätit mat, tagit medicin och duschat och nu mår jag lite bättre. taggar lång skoldag imorgon + jobb!
xoxo


.


We are young,



TJaa
Jag älskar killar som räddar ens dag som att tex skjutsa en till skolan när man har försovit sig bigtime. Råka bli cääb imorse. Va inge dåligt kallt.

Jag hatar killar som är jävla sopor mot sina bästa kompisar tex å ligger med helt fel brudar å inte kan tänka med skallen att andra än dem själva har känslor ,tankar å funderingar. Själviska äckliga killar säge r vi sopa till idag. Knappt värda å sända en tanke till men de är ju synd om dem, nästan så man borde krama om dem å hoppas de gör något av sitt liv å förbättrar det. Om man ska va trevlig å tänka gott om folk å tänka positivt.

Jag älskar tjejer som inte är så tjejiga men inte så kaxiga men vågar stå för den person den är och vågar säga vad den tycker å tänker. De är bra tjejer de.

Jag hatar tjejer som är så förbannat själviska, utseendefixerade så de är synd om dem, dryga röster, ha r en jävla massa föruppfattade meningar och som inte kan argumentera och har kort stubin. Skärpning.

Jag har ju dock kortstubin så de är därför ni inte ska ha de, för då blire en jävla pannkaka. Mycke klag på sistone men jag är ärligt trött på människor, ungdomar som vuxna. Spela roll vilken ålder, vissa kan ju fan inte bete sig.

Nu blire film å sova!
Mode ll imorgon sen träffa Sandra :D

xoxo



-


-


,


.


Anywhere in the world,

Tjuuuhuu
Va en jäkla dag igår. Hade en strålande fruktansvärt bra dag igår. vakna med glatt humör, de va fan ett bra dag sen jag vaknade glad. Men igår gjorde jag de och hela dagen gick bra, skola + jobb. åså låg jag sedan kl 12 på natten i linneas säng å va helt jävla slut och ville inte att den där braiga dagen skulle ta slut!

Idag gjorde jag matte B nationella. å de gick väl som de gick, håller tummarna till ett godkänt! Slutade efter det å de tog 3 timmar. så slutade halv 12 :D åkte hem å solat hela dagen och snackat med Syrran som fortfarande är i Usa. hihi skön syrra :D

Har även lagat mat , duschat å lite sånt. Lär snart sova så jag orkar med skolan + jobb imorgon :D wöwöwöö

xoxo


-


Love is on fire,

Fick åka bil till skolan idag. va väldigt skönt å slippa åka buss!
Hade nationella i engelska som gick raaaaaakt åt pipsvängen. Uschamej
Och det är märkligt, väääldigt märkligt att jag såg fan en vrål snygg kille idag. Åså visade det sig att han va homosexuell... JAMEN DE ÄR VÄL KLART ATT HAN VA DE. Fan va ledsen man blir.. Halvt bränt mig också i solen.. suck fattar inte hur jag lyckas med allt. missade två bussar hem idag också. Bra jobbat sarisch. Har nyss gjort lite kompleteringar på nå jävla skit naturkunskapsprov som kan ta sig långt upp någonstans. Men nu är det klart å nu borde jag plugga matte å körkortsboken.

xoxo


,


.


Tänker för mycket,

Haft en bra helg!
Har hunnit med ett å annat.
Vart social med olika folk som har kommit hit på besök när jag har vart själv hemma, spelat spel och kollat film, lagat mat å grejer :) mysigt! Har även hunnit med och jobbat, pluggat, klippt gräset som gav hela min rygg utslag (pollen å gräs allergiker) och nyss vart å slängt skräp,pantat brukar och handlat med mamma. Nu ska jag laga mat. Inte tacos förengångs skull som jag har levt på hela lång helgen ähähäh. Sen måste jag sätta mig med matteboken hela kvällen.

xoxo


.


-


I had all the luck to be with you,

Godmorgon!
Igår kväll kikade Manne å Linnea förbi här i krillehôla! trevligt trevligt att nånting händer här borti iaf. Nu är huset tomt bara jag å katterna left. Tänkte ta och städa mitt rum nu som ser ut som ett bombnedslag.. Kirrat en ny spelningslista som ajg ska hinna tjata ut under helgen. Den är perryperry. Ska ta och plugga som en idiot under helgen också, annars ska jag bara ta det lugnt , åså imorgon ska jag jobba några timmar :)

xoxo


.


damp


-


I will never let go,

Jag tror nästan att varje gång jag har lyckats försova mig så är nästan hela dagen förstörd.. Tror ni inte att jag lyckades försova mig big time imorse eller? Och vakna 20 min innan min buss skulle gå... Woho
Va så stressad när jag skulle skutta till bussen så jag tänkte ta en cigg för å stilla min stress å hunger lite grann eftersom jag ej hann äta frukost heller. Haha har jag inte lyckats total förstöra min tändare då!? herregud hur lyckas man..

Kom till skolan i tid. Hade bara en lektion idag och den gick bra. Sedan hade jag inte ärenden å utföra på ungdomsmottagningen. Jag ska nu få svika mina p-piller cerazette... 4-5 år har jag hållt er trogen men får nu dumpa er.. tyvärr.. Får se vad som händer med mig utav de nya p-pillerna.

Åkte sedan tillbaka till skolan och gjorde omprov. Hahaha fyfan va sämst det gick!

Har annars hunnit med å övningskört, handlat till helgen då jag är själv hemma eftersom alla drar till mora å jag måste va kattvakt å ska även jobba :) Sedan när jag å mami hade handlat klart så vare såklart jag som skulle göra maten utan att någon hjälpte till, diska å duka å allt.jajjamen..

Nu äre dags för en smoke. sedan film. sedan dö eller nått.

xoxo


.


Start of something good,

Hööjj
Skolan är jag inge dåligt trött på nu alltså. Har iaf gjort engelska muntligt nationella idag och de gick faktiskt helt okej! Annars så hare inte vart en sån bra dag. Är så fruktansvärt trött!

Jag vill ha mat, måste plugga å vill se en film å bara ta det lugnt å tänka på annat en stund.Gött med långhelg å är helt ensam hemma :) precis vad jag behöver!

Uppskatta att min lillebror hade lagt in godis på min säng som han va skyldig mig eftersom han käka upp mitt för nån vecka sen! Bra uppfostran, brabra..

xoxo


ok...


.


Give me love,

opoohsnap va dålig uppdatering.
Men drog till Linnea i fredags efter skolan. Lagade mat, städade hennes rum å klippte hennes hår i fredags :) I lördags så va vi hos nicklas å gratta han som fyllde 19 år :) Kvällen slutade helt cp. haha, å vakna inte hos linnea menmen haha!

Igår va vi helt jävla sletna,borta å låg förmesta dels i sängen när båda hade kommit hem igen haha. Köpte lite godis å cola å kollade på film :)

Skolan har gått otrolitg segt idag. Men jag tog mig igenom den och nu är jag hemma, har fått i mig mat i magen å kollat på det sista avsnittet av the vampire diaries.. Smällde av vilket sjukt slut. dog nästan. GE MIG SÄSONG 4! nunuunuu

NU måste jag plugga!!

xoxo


-


Different lives,

Men tjeeennare fölket
Va så fruktansvärt trött imorse å ville bara slänga sönder telefonen imorse när alarmet ringde men jag tog mig upp och kom i tid till skolan! Har kaklat hela dagen som gick som de gick.. Hade glömt arbetskläder så självklart så kladda jag ner hela skinnjackan i Fix plus att någon jävel hade tappat en stor klump på golvet som jag naturligtvis gick i. Under lunch så fick jag såklart smör på jackan och gick även på nå kladd på golvet i matsalen.. suck

Sen vare dags för möte med rektorn och en lärare. Gick som det gick det med..
Sen vare bara å skutta på bussen in till stan och jobba! Skulle ha vart 70 personer idag men de dök upp 25 pga vädret :( Fett tråkigt men men :D

Har nyss duschat och packat lite smått inför ihelgen som jag kommer spendera med Linnea. Planerna är oklara men jag ska försöka plugga lite grann iaf. Ligger jääävligt efter i en massa ämnen nu.. inte bra inte bra..

Dags för å sova!

xoxo


-


Things are gonna get better,

Kanske ska uppdatera er litegrann om vad som försegår in my life igendå.

Imåndags så drog jag till skolan sedan följde ajg men några å besikta en bil sen fick jag skjuts hem till Linnea å va med henne på kvällen + massa mer folk och spelade brännboll och grillade marshmellows. Mysigt mysigt!

Igår (tisdags)
vare nog min vääärsta dag på jävligt länge. Fick skjuts till skolan av coffe. Började 9. Kan säga att från 9:30-14:00 nö grät jag hela dan. Tack vare att min Matte B och Naturkunskaps lärare har hackat på mig hela jävla året nu. (Vår personkemi fungerar inte för fem öre. ) Anklaga mig på morgonen att ha fuskat på prov och fotograferat provsvaren. Alltså!?!? Visade henne mina album på mobilen som hon gött å väl kunde kolla igenom. De va fan droppen. Kan säga att de krävs jävligt mycket av en lärare å knäcka mig å de lyckades fan hon med!!

Slutade med att jag hade möte med rektorn för såhär ska de ju inte gå till? Att en lärare kränker en elev på de viset hon har gjort under året. SKällt ut mig i stora entrén tidigare också. Finns en jäkla massa hon har gjort å en elev ska inte ha en klump i magen innan den ska gå in på lektion pga läraren. Så nu väntar jag på att de kommer bli ännu ett möte med Lärare,rektorn och jag och diskutera detta. För så här kan de ju inte fortsätta. Vi lär komma på en lösning eftersom ajg kommer ha henne nästa år igen.. fyfan

Inte nog med det så när jag för engångskull hade slappnat av och lugnat ner mig en aning vid lunch å går ut från matsalen så sitter den där personen precis utanför matsalen som slutade med att jag sprang ut från skolan å fick seriöst nå psykfall av panikångest eller liknande. grät så jag höll på å spy å kunde inte andas. Två av mina bästa polare fick hålla om mig.. Haha herregud. Vilken sinnessjuk dag.

Idag starta min dag hos tandläkaren, gick bra!
Skolan-föreläsning
sedan vare jobb efter skolan som gällde. Kulkul!!

Nu är jag ätnligen hemma å fått i mig mat och håller på att tvätta kläder å även laddar ner det senaste avsnittet av the vampire diaries. Den som orka läsa hit får en jäkla massa creeds. Duktigt jobbat!!

xoxo


JAG VILL JAG VILL JAG VILL.

Jag vill ha körkort
Jag vill ha bil
Jag vill ha jobb efter september då jag inte längre har nå extra jobb
Jag vill ha den 26:e Juni (Peace and love)
Jag vill tatuera mig
Jag vill ha sommar
Jag vill ha nya kläder
Jag vill ha egen bostad
Jag vill ha ett lyckligt å hälsosamt liv
Jag vill träffa min syster i USA
Jag vill vara brun
Jag vill ha långt hår

Mycket man vill... fyfan va tragiskt detta är.
Men om vi tänker såhär..

SKa jobba som fan i sommar å spara ihop pengar så troligen inom detta år har jag körkort. Jag får då låna mammas bil lite då och då. Jag får fan ta mig i kragen och gå runt å söka lite jobb sen i höst. Tiden kommer rinna iväg i värdens fart så snart äre fan den 26;e juni. Om jag har pengar kvar efter körkortet så ska jag fan tatuera mig. Sommaren är på gång, jag får bara ha tålamod. Nya kläder får jag vänta med om jag ens har pengar till det. Får kirra bostad när jag har gått ur skolan och har ett fast jobb. Om jag hittar en trevlig bra man till mig själv kan jag bli lycklig om jag inte peppar på mig själv å tänker att jag mår fan bäst å va själv. Jag får ta och motionera mer och äta mer nyttigt när jag har tid å orkar hihih. Om jag har pengar kvar efter i sommar ska jag fan dra till min syster annars så är skype jävligt bra. Brun kan jag ej bli och kommer aldrig bli, blir bara röd :( Om jag är snäll mot mitt hår så har jag snart långt igen :D hiihi

xoxo


.


-


flytta på dej,

Godmorgon alla bakfulla å icke bakfulla!
Igår åkte jag hem till min syster Beckie och färgade hennes hår,åt lite mat och rökte vattenpipa. När jag sedan åkte hem och klev av bussen i kristinehamn ser jag massa ungdomar som har bryte sig in på kristinehamns resecentrum! Jag va på sånt jävla fuckyeah humör så jag tvekande inte ens på å ringa polisen :D Så hade kontakt med polisen igår kväll! Jävligt skoj! VIlken kick å jag kände mig som en bra person ;)

Vaknade nyss. Ätit lite frukost och tänkte gå ut å ta en morgon cigg snart. SKa även tjata lite på mamma å se om vi kan övningsköra idag! :D Annars ska jag försöka göra lite läxor osv.

xoxo

-


-


Awesome låtar osvosvosv


Detta får en på lite bättre humör!


Dear diary...

Ge mig lycka, bra hälsa och pengar! Jag skulle ge allt för å kunna klara nationella proven som börjar närma sig.. Jag längtar så förbaskat mycket till sommaren och sommarlovet så jag äntligen kommer ifrån skolan lite grann. Jag vill verkligen ha den 26 Juni nu! Stå där i Borlänge,allt är kaos på peace and love å jag ska va så jävla dräggig, full, galen och så förbannat jävla glad så de finns fan inte. DEN DAGEN skulle jag verkligen vilja ha nu! Annars så har jag fan de bra ändå. Kirrat sommarjobb. hahaha sen kom jag inte på nå mer.. Någon kan ju gärna få kirra körkort åt mig, de vore rätt awesome faktiskt. Pojkar är skit men de vet vi ju redan. Tjejer är också skit men de tror jag att jag kan slippa nämna också för de vet vi ju. Har jävligt bra vänner for the moment. Livet rullar på. Borde börja sporta igen. Men de går rätt slött nu faktiskt.. Tragiskt , jaja jag vet men så äre! Har jävligt tight scheamisch nu faktiskt. Svamlar å skriver helt flummigt så man lär ju fan tro jag är på snöret. Men icke jag är bara förbannat jävla sleten,trött, osvosvosv. Så jag är bara lite vimsig.  Men de va nog allt för mig
GÅ å lägg er förfan
peace out
xoxo


.


.


Somebody that I used to love,

Gött å va sjuk osv.. lovelife.
Igår blev det urinvägsinfektion så jag ska äta penicillin i 7 dagar till plus att jag blev dunder förkyld så jag hade fan 38,6 graders feber.. Inge gött de inte. Plus så blev de nå jävla dret igår så blev dunder deprimerad haha.. SHit grät fan hela dan för ingenting. Blir hemma nu veckan ut å vilar upp mig.

xoxo


heartbroken,


.


Lovers without love,

Så..
Inte många timmars sömn inatt.
Va inte många minuter i skolan förrän jag kände av att jag börjde få känningar utav urinvägsinfektion igen. Kirrade tid på vårdcentralen kl 1 i kristinehamn. Fick samtal nyss att jag ska äta penicillin 7 dagar till. Avslutade nyss 10 dagars i söndags. De går bra nu osv.

Grädde på moset så är jag förkyld. Jag kan ej dricka vatten som jag nästan måste nu, överdrivet mycket.

PLUS att jag säger det igen JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ KILLAR. jävlar.. Celibat nästa.

Haft sån pissig dag så nu har jag gråtit i över en timme i streck. Ringde nyss linnea för å försöka bli på bättre humör så nu gråter jag inte längre iaf. <3

VAD ÄRE FÖR JÄVLA FEL PÅ MIG?

Sliten,trött,förbannad,känslor tar helt enkelt över nu. fyfan

xoxo


,


There's a light,

God kväll!
Haft en awesome helg hos Linnea. Gått på bio å grejer. Vi såg The lucky one. Kan ju säga att jag grät mig igenom hela filmen :D Haha! Tyvärr tog min helg tillsammans med Linnea slut igår. Skulle egentligen till Deje å fira valborg men ändrade planer så jag skulle till maskinen på nöjes istället å där efter blev det mer ändrade planer så det slutade med att de två underbaraste människorna här i värmland skjutsade hem mig!

Idag har solen vart framme hela dagen på klarblå himmel! Fyfan va underbart med sol å vad glad man kan bli utav en sån liten sak! Har hunnit med en hel del idag! Vaknade kl 8 imorse å kunde ej somna om. Har kirrat deklarations papper, kirrat boende i Mora i sommar, kirrat jobb efter skolan denna vecka, tvättat kläder, lagat mat, övningskört, handlat å fått en platta cola! Jag bölar då inte över denna dag. Fyfan va awesome dag! Tyvärr tar den fan slut snart.. Innan jag lägger mig så ska jag hänga tvätt, måla naglarna och gosa ner mig med lite godis + cola å sätta på en film!

xoxo


.


RSS 2.0