.


Keep your secrets for yourself,

Somliga är duktiga på att behandla sina känslor som man inte förstår sig på och springer av sig det istället. Va nog de drygaste jag har gjort på länge. FYfan men de va iaf något jag behövde. Vette tusan om jag blev nå klokare av det men är lite lugnare,piggare osv. Så nått gav det iaf.
xoxo


.


Lost myself,


Allergisk mot tjatiga människor? JAJJAMEN

Den jäveln som känner sig sugen på att leva mitt liv fram till augusti eller nå gärna höra av sig snarast till mig! SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SKOLAN, MATTE, MÄNNISKOR,ORKAR INTE TA BESLUT, HATAR Å INTE HA ÖVERFLÖDE MED PENGAR, ATT JAG INTE KAN GÖRA VAD FASEN JAG VILL.
1. Snart inflames iaf.
2. Snart lov.
3. Snart kanske kirrat peace and love biljetter.
4. Snart troligen släppt min ångest
5. Snart hemma!? Dock vill jag inte tillbaka till värmland, vill inte vara i dalarna. Vill inte vara i Sverige. Ta mig här ifrån.
Jag behöver fan nån jävel som kan tagga sönder mig, sprida massa energi och glädje till mig. Jag vill finna lyckan i mitt liv, Jag vill vara nöjd med mig själv, aldrig känna mig utmattad förutom på natten när jag ska sova, jag vill vara frisk dygnet runt, jag vill ha ett bra liv, jag vill ha en egen lägenhet, jag vill gå ur skolan och jag vill ha ett riktigt bra sommarlov. MEN MAN KAN INTE FÅ ALLT MAN VILL. Och jag finner inte orken till att starta igång något projekt och bocka av mina önskemål. Nej jag får väl isåfall skylla mig själv om jag inte gör något åt det. För just nu orkar jag tamefanimej inte.

xoxo


.


I think i said all i can say


I cant be with you,

Kan man hitta nån sämre bloggare eller?
Fan va sämst uppdatering.
Jag befinner mig just nu i Mora :) tar en paus från skolan och livet där borti. Men de är fullrulle här också. Kom hit i fredags å då blev de vin och mys med mormor. Lördags blev det utgång och fyfarao va knack jag va, herrejävlar. Aldrig vart så bakis som jag va i söndags heller. Vela bara gå och dö. Ångestfylld söndag också. Måndags va jag ledig och sedan har jag haft praktik tisdag och onsdag. Och jag valde verkligen rätt praktik. Fyfan va mycket jag får lära mig å får massa inspiration! Ja herrejävlar ja..

Annars då?
Händer så jävla mycket i mitt liv just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kärlekslivet är påväg att rasa ihop, familjen splittrad, vänner går dock bra nu, skolan kan fan imej fara rakt åt pipsvängen. Nej usch. Skönt på sätt o vis att vara i Mora å bara ta det lugnt. Men de är inga lugna stunder här inte. Kan inte skriva allt heller. Men ja, de händer ett å annat iaf. Skulle fan behöva en ensam semester till något varmt och bara vara för mig själv å njuta. Släppa allt i huvudet.. Men icke.

xoxo


.


Sensible heart,

TJAA ALLA GLADA SMÅ BUSFRÖN!:D
Igår blev det hårdpluggning+hockey hos Linnea! Jag har haft världens sämsta start på den här veckan men hoppas på att den vänder till det bra hållet snart. Jag har även kirrat jobb i maj,augusti och september på en båt. AWESOME. Jag ska försöka å hinna med att söka ytterligare ett till jobb idag! Och även hinna med att skriva klart en uppsatts.

Beställde nyss tågbiljetter till Mora på fredag! Utgång troligen på lördag. DE GILLAS! Wohoho!! Imorgon drar jag och Linnea å gymmar lite efter skolan sedan ska vi hem till henne å åter plugga lite grann som vi ej hann med igår. På torsdag åker jag till fredric efter skolan å sover troligen där, sen får jag inte träffa han på 2 veckor pga praktik i Mora. Men de ska bli jävligt kul att kanske få lära mig kurbits, de är målningen som är på dalahästarna!

Nu ska jag övningsköra lite och handla. Får se vad tusan jag hinner med å göra ikväll.

xoxo


-


Tider jag saknar,

blöblblö saknar mitt lång mörka hååår.
Vill bli ljusare nunununu. Hatar färgen jag har nu..
Jaja nog om håret. Sådär retarded ser jag ut nu för tiden iaf.
Annars då?
Alltså jag mår bra egentligen.
Men så kommer de här små sakerna.
1. Saknar min syster
2. Saknar folk jag umgicks å prata med förut, tappat kontakt som fan med en del. Frågan är, vad fan hände?
3. Får reda på personliga saker jag aldrig har vetat tidigare och även nya nyheter har dykt upp som tar jävligt mycket på krafterna och man vet att man kan inte ens hjälpa till eller göra något åt en del saker o ting. Hjälplös så innni.
4. Känslokalla killar. bläblbälä SKÄRP ER FÖR I HELVETE. Behandla oss tjejer bättre  så ska ni få se att vår pms förminskas också! syftar dock inte på alla killar men jävligt många killar som jag har stött på är ju slut i huvudet och ni lär fan skärpa er tycker jag. Å HÖR SEN.

Men annars så mår jag fan bra, pigg, lagomt positiv när jag ej får pms ryck.
Saknar dock att jag nästan aldrig är för mig själv längre. Har aldrig ensam tid eller vad man ska kalla det. Och kan nästan inte sova själv längre. De sa bara poff. Både negativt å positivt. Frågan är om jag börjar få kalla fötter nu!? NU liksom? Aja, DE LÖSER SIG! Allt löser sig..
Saknar å inte kunna prata med nån längre om precis allt men ändå ingenting. Vart har alla tagit vägen? De va så här jag inte ville ha det.
Och inte gör jag något åt det? Hmmm..
blä
SMOKE NU HÖRS!!

xoxo


I can´t read your mind,

Tjoho
Blev 600 kr rikare idag :D Aldrig fel.
Började städa huset de första jag gjorde imorse. Sen duschade jag å fixa mig. Sedan åkte jag och mami ut och övningskörde. De va ett jävligt bra tag sen sist men körde fan på stora vägen! As läskigt :D Sen kom släkten till krillehôla och käka mat och fikade. Allihopa drog nyss så nu ska jag bara ta det lugnt. Försöka plugga lite och sedan blir det nog att jag somnar åt en film.

Saker jag ska göra:
- Boka körlektioner
- Söka jobb
- Plugga
- Mora på praktik och parta sönder
- Inflames den 15 april
- Vill boka tatueringstid, men nu försöker mamma övertala mig att alla sparpengar jag har ska gå till körkortet :(

Har förbannat mycket i zkallen just nu. Ska till linnea två dagar de här veckan å hjälpa henne komma ikapp med skolarbeten också. den lilla jäntan :D

nu blire en smoke
xoxo


lyssna å njut (Länken är vit )

...Ponny-update

.


Would you believe me if I said I was sorry,


wtf should I do?


-


Running around in my dreams,

Rackarns så dålig jag är på att uppdatera. Finner knappt nå intresse till å skriva heller. Livet rullar på som en bergodalbana. Ena sekunden är livet awesome som fan,sen händer det att bara några få saker inträffar å plötsligt blir det fml. Livet som 18 åring är iallafall soft. Saknar min syster som är i Usa som fan. Just denna kväll skulle jag behöva ha henne vid min sida och bara prata ut om allt men ändå ingenting.

Skolan går skit. Har fått hem ig varning i matte b. Vette tusan hur fan jag ska klara nationella i maj. Men får ligga i som fan. Kommer inte överrens med läraren för fem öre.  Jag och Linnea har börjat gymma. Fyfan va duktiga vi är!

Är för övrigt sugen som fan på å tatuera mig! Ska till Mora nästa vecka och vara där i 2 veckor. Kan behövas. Har införskaffat mig några nya kläder. De gillar vi! Hatar dock att jag klippte av mig håret.Saknar det som fan nu. buhuhu

ikväll är jag ej glad.

xoxo


-


.


MIN DAG IDAG!

WOHOHOHOHO 18 jävla år nu :D

.


ny frissad, tog bara 5 timmar


-


-


swaaag,

MEN TJÄNNARE FÖLKET
Fått lite klagomål att jag bloggar så dåligt så får fan ta och skärpa till mig nu! Är i dalarna i Mora för tillfället. Bryter som aldrig förr på dalmål. FIfan.. Jobbar och sliter som ett djur på restaurang. Men blir goa pengar. Vasaloppet å grejer i helgen här så lär bli knökat med folk. Jobbar typ 11 h om dan. fyfan.. Sover på  tältsäng som är 80nhos mormor, tror ni jag saknar min stora säng eller? JAJJAMEN. Saknar även Fredric :( Snart blir man 18 också. Bara 9 dagar kvar. wohohohoo. Rock n roll. FIck för mig i förrgår att jag skulle bli ljushårig igen också. Fyyyyfan, på måndag blir det krismöte hos frisören för å kika på mitt hår å se hur många timmar hon behöver för å fixa till så jag ser lite vettig ut på skallen. Sugen på ljushårig å page. Kan bli jävligt stor förändring nu när mitt hår går ner på halva magen .. hmhm får la se hur det blir! nu ska jag krya under täcket å ringa fredric :)

xoxo


RSS 2.0