-


.


-


It's still the same,

Startade min dag idag kl 6 imorse. Då va jag inge lite trött alltså. Fyfasen de va en " går upp ur sängen , gnuggar ögonen, kröp ner under täcket i 15 min till för å samla kraft". Skolan gick för övrigt ootroligt segt. Somnade på bussen hem såklart. underbart! Idag har det inte vart en riktigt bra dag. Vart en trött sliten tråkig dag! Hjälpte till med maten nyss och ska väl gå ner och äta den nu. Sen äre pluggning för fulla muggar som gäller.
xoxo


.


Keep waiting,

chacha bloggisch
Har inte så mycket å komma med förutom att de går la bra nu. Skolan kan dock ta sig och jag har nå fitt bajs kramper vid bröstbenet/bröstkorgen/mitten mellan revbenen :)) Folk säger magkatarr. Jag säger Jag orkar inte :) Har liksoom sjukdom på sjukdom. HÖVVA. Nyss tagit mig en dusch och nu blire lite Once upon a time. Natttiz
xoxo


-


<3


.


.


my soul melts,

Lördag idag! Innebär att min lång helg är snart över. Börjar redan få skolångest. De är fan inte bra. Men är trött så innåthelvete på kultur och stil historia nu. Finner iiiiiiiinge intresse alls i det. Snart över tack å lov. Under helgen ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Hela min kropp fuckar ju ur just nu. Mina halsmandlar har blivit stora så inåthelvete så jag kan knappt svälja saliv. Inatt vakna jag utav att jag knappt kunde andas och samtidigt fick jag plötsligt värk som fan i bröstbennet. Alltså under brösten mitt emellan revbenen. Gjorde svin ont. Drog papperskorgen mot sängen för de känndes som ajg skulle spy också. Så underbart. SÅ under det senaste dygnet vill jag inte ens räkna vilka olika tabletter/Medicinier jag har tagit.

 

Dock är urinvägsinfektionen redan bättre tack å lov. Annars är livet på topp kan jag tycka. Frågan är bara när det kommer vända. Tidsfråga alltså, för nu har jag vart på bra humör för länge utan att få nå aggro anfall. Uuuuuuuuunderbart. Snart 18 också. Känns ännu bättre. Dock glömde jag nog å berätta igår att jag har NÄSTAN slutat röka. Fyfasen vad duktig jag har vart/är. Är dock lite svårt i skolan när de jag umgås med röker. Så får la se hur de går på måndag. Men ska försöka vara stark :D Nu har jag nog skrivit en hel uppsatts och creds för den som orkade läsa allt onödigt babbel. Hade bara lust å skriva av mig lite.

Xoxo


.


Forget, forgive, smile

Tja allt folk!
De senaste dagarna har vart väldigt bra och mysiga! Så jävla gött och må så jävla bra, inga sura miner eller nånting. Dock har jag vart förkyld nu ett tag. Och igår fick jag urinvägsinfektion också, så va och hämta pencillin idag. fyfyfy, men eftersom jag mår så bra annars så orkar jag inte deppa ner mig för att jag är sjuk som jag annars brukar göra. Dricker vatten som fan blir det fram över. Blir nog en lugn helg!
xoxo


tågresa till karlstad,

SKa skutta ner till tåget nu som går mot Karlstad.
Har inte en aning när jag kommer hem :D
GÖTT MED LÅNG HELG wohoho
xoxo



-


-


Whatever it takes,

Män tjääännare blöggen
Tage helg idag jag. Fyfan va gööött! Är inte varje dag man får skjuts å åka bil till skolan heller, de va ingen dret :D Lite i saker ändras hastigt in my life just nu, woopwoop .. Ska troligen till Mora på sportlovet också och jobba. Dock inte säkert än men mumma med lite jobb :D Råka somna när jag kom hem idag. Sov så hårt att jag dreggla nästan sönder en halv kudde, mysig cheeey!! Förkyld som fan är jag också, inte så jättemumma. Personer kommer å går i mitt liv just nuuue. Även dags för å färga håret igen, blond utväxt är inte så charmigt alltså. Va nog de mesta för tillfället skulle jag tro. Jag mår bajsig bra förutom att de är ju trist å förlora kontakten med riktigt bra människor osv. men annars så satans så helvetes bra jag mår, älskar det :D
xoxo


Unstoppable,

Söndagsångest sitter på sin plats som vanligt. Skola imorgon till 7, rågött-t-t-ttt-t. Har vart en väldigt bra helg. Klar med pluggningen också. Japppp. var väl inte så mycket mer. xoxo


.


<3


Stand up and shout,

Har vart dåligt med pluggning de här dagarna. Frågan är när jag egentligen ska hinna med det också. Imorgon ska jag kanske på nå släktfest/fika eller nånting. Men jag tror jag får lov å bli hemma och plugga istället. Har grupparbete och historia och pilla med.. Suuck. Sjuk börjar jag bli också. Passar inte alls bra nu. Har städat lite på mitt rum idag när jag kom hem från karlstad,hihi. Blir mys å film ikväll !
xoxo


.


.


-


Hopeless,

Gött att man har någon som ringer å väcker en på morgonen! Är nyduschad å mätt i magen nu. Blir lite pluggning idag sedan blir ut på vilda äventyr. Får se hur den här dagen slutar :D
xoxo


retard,


Bandit for life,

Har inte så mycket intressant å skriva förutom att jag är på väldigt bra humör idag :D
Slutade tolv idag. Och tog helg då också, fan så gött. Dock har jag hemarbete som jag måste pilla med + historia. Men de försöker jag fixa imorgon på dagen! Helgen kan bli lite intressant,hhihi
xoxo


.


Open your eyes,

Kvällen slutade väldigt bra.
Hoppas på att min framtid blir lite ljusare nu ett tag.
Tror att detta skulle sitta fint för mig just nu.
Vi får hoppas på det bästa.
Precis sett klart alla avsnitt utav the vampire diaries.. Vad ska jag nu sysselsätta mig med?
Skola imorgon iaf. Lär jag ta mig igenom hyffsat bra :D
xoxo


Liten Saris, En bild säger mer än 1000 ord

haha kollade igenom några gamla bilder :D









Haha får räcka för idag! :D
Shit alltså.. Hur man har sett ut.
Dock saknar jag det blonda lite grann!
Fast, jag tycker att jag passar bättre i mörkthår men ändå.
Höll på å svimma tidigare i duschen ! Göttmos de, har haft yrsel som fan hela dagen idag. Not nice.
Nu blire film :>
xoxo

-


Don't blame me,

It's not my fault
Don't blame me,
I'm not the one



-


Somebody that I used to know,

Hejsanhoppsan
Sovit över 12 timmar inatt och det var fan behövligt. Har inte orkat ta mig ur sängen än. Men funderar på och göra det nu och duscha eller nått. Bästa nyheten på länge fick jag höra idag, jag har troligen planer för sportlovet. Inte bestämt än så avslöjar inget än :D wohoho awesome. Skola imorgon, uuh så drygt..
xoxo


.


akalfngsdgjka


hähä JUSTE, fuckers


At least you could have tried,

TJA igår var som sagt inge bra.
Låg med världens magsmärtor igår kväll, jag kunde knappt andas. Kändes som revbenen skulle spricka i tusen bitar. Somnade iaf efter ett tag och när jag vaknade imorse så vakna jag med migrän istället.
Tagit medicin nu så det är bättre med både migrän och magen. Har även gjort klart fas 1 i hem arbetet i kultur och stilhistoria. Fasen vilket arbete! Men glad över att jag är klar med skiten nu :) Betyder ledighet för mig :D Skön-t. Precis vad jag behöver! Kikat klart på Vampire diaries säsong 1 och 2 nu. Så har precis börjat på tredje säsongen. Mumma serie. Har inga planer för dagen förutom att jag ska ut och ta en lång promenad!
xoxo


These days,

Hej Hejdå
Gillar inte den här dagen.
Har inga kommentarer på denna dag.
xoxo

.


-


You’ll never understand me,

Fråga mig inte hur fan jag lyckas.. Så fruktansvärt typiskt mig. Fast egentligen äre väl inte bara mitt fel. Man gör saker man ångrar och de är väl sånt man kallar för misstag har jag för mig? Och jag har hört att man lär sig utav sina misstag. Hur många gånger dom ska upprepas vet jag inte, antagligen tills jag verkligen har lärt mig utav dom. Bättre lycka nästa gång. xoxo

-


I don’t care what you think,

Men godmorgon BÄÄJBz!
Blev hämtad av bögarnabus igår och va med dom hela dagen :o Kom hem på kvällen runt 12-1 tiden :) Hade en jäfligt rolig dag med dom igår :D Såklart kom mamma å väckte mig 10:15 imorse och bara : NU ÄR DET FRUKOST GÅ UPP NU MINA SMÅ BARN. Jävlar va sur jag blev. Kunde inte somna om heller så KUL. Har inte fått sova i fred en ända gång den här veckan. Har blivit väckt varenda dag. Så jag stängde tillochmed av telefonen inatt för att ingen skulle väcka mig. Fyfasen. Snöar ute gör det också. Fml. Blir bara sängen idag med ett jäklas film tittande. Skola imorgon = Ångest. Slutar 19:00 :) LOVEMYLIFE (LML)
xoxo


-


Keep pretending,

Tjenare folket !
Vaknade vid 11 idag. Bra att jag sover bort hela dagarna liksom..
Pluggat fram tills nu.. Suck. Har iaf inge mer å göra hemma nu iaf för jag hittar inte allt på nätet. Så det blir skola nästa vecka och läsa böcker som fasen. Har lite granna kvar. Idag är det tydligen fredag, fredag den 13;de också.. Blev stromavbrott i Kristinehamn idag i typ en timma. Kul. MITT UNDER PLUGGNINGEN. jajaj. Vad fan ska man göra idag då? Frågan är mer , vad ska jag göra i helgen då? Borde vila ut mig som fan, så de får de nog bli.
xoxo


-

 


Jag faller,

Hääääjj
Vet inte riktigt vad jag har gjort men det ser ut som att fler folk verkar vara intresserade utav mitt fartfyllda liv :D Dock äre inte så fartfyllt och inte intressant heller. Men det här lovet drog i väg med en jävla fart och jag hann inte göra allt som jag skulle hinna med. Missade å träffa några personer osvosvosv och så fick jag bara vila i typ 2 dagar. Kände igår och idag att jag behövde nog ligga i min säng i en vecka och bara sova. Men men.. Skolan har börjat och då äre bara ta och starta om från början och slita som en tok till nästa lov. Får försöka ta det lite lugnt på helgerna iaf.

Min dag idag har sett ut så här:
Jag fick min 12 timmars skönhetssömn. Uuuuuuuunderbart! Dock har jag svarat på sms i sömnen och även startat min dator i sömnen? Hahaha. Började plugga direkt när jag vakna och tog en paus vid 4 och gick å handla lite gooudis :) När jag hade gått halvvägs till konsum så insåg jag att jag hade glömt att sätta på mig bh:n :D SÅ jävla smidigt utav mig! Kollade sedan på ett avsnitt utav Vampire diaries och sedan fortsatte jag plugga till 18:45. Då gick jag ner och åt vårrullar :D Feeeeting gött. Och nu sitter jag här igen! Tror jag ska kolla på sista avsnittet av säsong 1. Sedan blire nog åter lite pluggning.

xoxo


-


FML Day

TPL DAG IDAG.
1. Var en utav de få på morgonbussen som fick någon bredvid sig. Började känna lite obehag när bruden bredvid mig rätta till sina trosor eller vad hon gjorde vid ljumsken på bussen och försökte vara diskret. Då kände jag att  de va dags å blunda. Slutade med att jag somnade och vaknar till av att jag drämmer in huvudet i glasrutan hårt som fan, så de som satt nära mig stirrade sönder sina ögon på mig. Blunda igen för å slippa allas blickar..
2. Kommer till skolan å sätter mig i Aulan och ska få reda på hur mina 3 veckor framöver ser ut. Herre min skapare säger jag bara. Där sjönk min dag totallyyyyy. Slutar 7 på måndagar som vanligt. De andra dagarna är lite olika, typ den här veckan har jag feta hem uppgifter och de andra två veckorna slutar jag efter 4 och det är grupparbete som gäller då också. FML
3. Linnea försov sig å ringde till mig irreterad som bara den precis i den studen då jag var bajs irreterad. Så de slutade med att vi lacka ur totalt å la på.
4. Korvstråganoff i skolan.. (HATAR den maten. Får huvudvärk så innåt helvete också av det)
5. Va påväg å inte få nå skolbusskort. Men jag skvätte nåra tårar å kirrade det ändå.
6. Fick reda på nå sketans ryckte som sänkte min dag totalllllt.
7. Tapeteserade klart hos Linneas syster och det slutade med att när jag å Linnea nästan va klara så skulle vi lösa ett problem. Määääääään de slutade med att vi stod där båda två skit envisa och lacka ur på varanda men i slutändan hade vi menat samma sak ändå. Hahaaha söta vi två
8. Tog fel på tågtid så jag fick lov å vänta på bussen hem. Och då måste jag även tilllägga att jag och linnea sprang heeeeeeeelt i onödan som nåra dårar till tågstation. De va icke kult.  Kom hem kl 21:10.

NUUU Efter min sketna dag så ska jag gosa ner mig under täcket och dö.
För å vara LIIIIIIITE positiv så har jag iaf tjänat lite kosing iaf. Dock gick det raka vägen in på sparkontot som är till körkortet. Har tjallat lite från det kontot nu på slutet så gick väl +-0 buhu
xoxo



-


Let me be myself,

Tjäääääääännare
Dålig uppdatering eftersom jag har vart hos Linnea i nåra dagar!
Va med solis på lördag kvällen. De andra dagarna har vi åkt bil, haft snöbollskrig i bilen, kört bil själv, slipat och spaklat inför tapetsering, tapetserat.
Kom hem vid 6 tiden idag. Känslan när jag öppnade dörren till mitt rum var inte så nice, känslorna var blandade. Va dunder stökigt eftersom jag hade så bråttom att åka iväg i lördags när jag precis hade kommit hem från mora. Men fan så gött å slänga sig i sängen. Har iaf städat lite på mitt rum och vikt tvätt och ätit mat. Nu ska jag skutta in i duschen sen blire gosa ner i sängen och somna åt film! Idag är det sista dagen på lovet.. Nya tag som gäller imorgon.bläblöblläblbä..

xoxo


Signar ut, slut



-


just close your eyes,

Tjääännare.
Detta är vad jag har gjort i dalera:
- Träffat massa underbart folk.!!! Hann nästan med å träffa de flesta :D
- Åkt skoter 2 gånger
- Ätit massa dålig mat
- Bowlat
- Åkt bil
- Hälsade på gamla jobbet
- Träffat släkt
- Kollat hockey

Aah de va nog fasen det. Kom hem kl 5 idag.
Om en timme ska jag dra till bussen som går mot Karlstad.
Får se vad som händer där borti. Har iaf hunnit tvätta kläder, packat om på nytt, duschat och ätit mat. Vette tusan när jag kommer hem heller.

xoxo



-


I feel my heart leaking,

Godmorgon!
Drog ut med Sarah och Johan igår. Drog och käkade lite lätt sedan drog vi och bowla. Kom iaf 2:a :) Ganska nöjd. Kul och umgås lite med dom, länge sedan jag såg dom båda. Drog sedan och spelade poker och kollade på Hockey med ett helt grabbgäng. Kan ju säga att vi väckte nog varenda jävla granne.. Shit :) Sovit 2,5 timme inatt.... Så taggad på livet. Kom precis hem till mormor också :) Tänkte ta och duscha snart sen sova nån timme till sen får vi se vad jag gör utav min sista dag i Mora. bläblblä va trött jag är.
xoxo


.


Not over you,

KOm till Mora igår. Blir sjuk de första jag gör. Höll på å kväva mig inatt också, kult. Sovit skit dåligt men skit i reeeeee. Palla ligga hemma hos mormor å tycka synd om sig själv också så jag klädde på mig å fräscha på mig så gott som möjligt imorse och knallade iväg till mitt förra jobb där jag fick frukost som bestod utav chebab tallrik. hähähhä Snacka lite med chefen å Sarisch. Lär hitta på nå sköj med den bruden å syrrans fd pöjk ikväll :) Så nu ska jag försöka ta det lugnt, kolla lite på vampire diaries :)) hähä Pöss ps. sitter ensam i mormorslägenhet nu och är rätt uttråkad. HEHE råka kika på rean nere på stan också. Blev några hundringar fattigare. KULTt-t-t-t-tt-tT



No matter what I say,

Vart finner jag den där obeskrivliga känslan. Den känslan mellan två personer som är så stark. Så stark att varenda liten del i kroppen vibbrerar av glädje ungefär som nervösitet fast en bättre känsla. När ska man sluta leta efter den där känslan. Eller när ska man sluta tro att man kan finna den känslan igen. Är den där känslan likadan för alla eller är den olika för alla. Tror jag snackar lite i gojjan. Eftersom jag redan skriver massa runt kan jag även tillägga att varför i helvete har ingen sagt att serien vampire diaries är så fruktansvärt bra för? + snygga killar. Holymakarony. Mora kanske imorgon. Får la se. Lär väl märkas om jag drar dit eller inte. xoxo

woupsidaysie


-


my soul melts.

Kan någon vänlig själ ta hand om mitt liv lite granna så jag får ta och vila mig i ungefär ett halv år. Och när jag vaknar vill jag helst ha topp betyg i skolan, ha körkort+bil, ska även ha börjat träna så jag är snygg som satan när jag vaknar, jag vill inte ha några problem med varken kompisar, familj eller killar, jag ska ha skaffat mig ett jobb och sparat ihop så att jag har en rejäl awesome summa på sparkontot så att jag kan resa utomlands i 2 veckor utan att det knappt syns, när jag vaknar upp med någon/några förbannat sköna människor och parta sönder eftersom jag är då 18 om jag vaknar upp efter ett halv år. Den som känner sig sugen på detta kan ju höra av sig. MVH den allsmäktige, Sara.

11 sanningar om mig,

Några sanningar om mig själv.
* Jag har många killkompisar, har lättare att få killkompisar än tjejkompisar.
* Har förbannat svårt att bli kär
* Jag är egentligen blond
* Har fobi för myror och även spindlar
* Jag pratar i sömnen
* Sover skit dåligt om nätterna, sämre när jag sover i samma säng som någon annan. Dock är Linnea ett undantag:D sover rätt gött med henne
* Jag har en gång i tiden vart väldigt sportig utav mig men gör just nu ingenting.
* Jag bryr mig om saker o ting alldeles för lite ibland eller tvärt om, överdrivet mycket.
* Jag kan vara rätt duktig på och bli både avundsjuk och svartsjuk.
* Sedan jag gick i 8;an har jag alltid tjänat mina egna pengar.
* Jag sjunger förbannat dåligt

.


uttråkad.

100 frågor.

TESTET BÖRJAR: 20:53

1. Fullständigt namn? - Lovisa Sara Andersson
2. Ålder? - 940311
3. Vart bor du? - Kristinehamn
4. Bor tillsammans med? - Mamma, hennes kille och lillebror.
5. Färg på ditt hus? - Rooooosa :D
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? - 11 mars 1994
8. Klass? - HVINR2 :)
9. Vilket år tar du studenten? - 2013 :D
10. Något jobb? - Nej ): Feting svårt å få det i k-hamn..

 

11. När gick du upp i morse? - kl 13:50 typ :D haha
12. När ska du sova? - När jag känner att jag inte orkar vara vaken längre ;D
13. Duschat idag? - Yäääpp , gött som fan
14. Kramat någon idag? - Nix :)
15. Pussat någon idag? - Nej :)
16. Vad har du ätit idag? - köttbullar å makaroner,godis :)
17. Dagens klädsel? - Mjukisbyxor och cheapmonday t-shirt
18. Dagens smink? - Absolut free. Inget alls alltså ;D
19. Dagens sötnos? - Gosi ofc :)
20. Dagens roligaste? - Oj, har inte vart med om något speciellt idag :P

 

Socialt:

21. Har du många vänner? - Mja, spela roll om de är många eller inte. Bara de är några bra vänner liksom :D
22. Vem pratade du senast med? - Mammaaa
23. Vem kramade du senast? - Nicklas?:D
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - hehe typ 3? vet inte hur man ska räkna som otrogen heller. Men det är det värsta jag vet iaf. fy farao
27. Har du pojk-/flickvän? - Nooup
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Linnea :)
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Nicklas :)

 

Favorit:

31. Film? -  ohsnap svårt!, finns så många otroligt bra filmer. Men favvo genre action,lite romantik, osv
32. Låt? - Favorit låt vet jag faktiskt inte. Kanske nån med inflames eller trivium sånnafall.
33. Mat? - lasange + sallad <3
34. Dryck? - cola cola å cola!
35. Färg? - Svart,turkos, :)
37. Stad? - Göteborg! :)
38. Land? - Sverige antar jag :)
39. Ämne i skolan? - Har inge favorit ämne i skolan. Sjukt trött på skolan atm.
40. Människa? - Haha! Ska jag komma på en favorit människa? svårt.. Jim carrey sånnafall;D

 

Senaste:

41. Personen du tänkte på? - Har en hel drös människor i skallen ;)
42. Personen du tittade på? - Motherrrr
43. Gången du sms:ade? - 10 min sedan?
44. Gången du grät? - Oj shittt. Va fan ett tag sedan nu tror jag. Kan fan inte minnas :D
45. Pizzan du åt? - Igår, vesuvio med strips, delade med linnea ;D
46. Gången du var i Göteborg? - somras :)
47. Gången du var i Stockholm? - Oh, vet fan inte. i somras när vi börja skolan?:)
48. Gången du var utomlands? - var nog när jag va 11-13 år? åkte med mormor och morfar.
49. Gången du var hög? - är en snällflicka! Håller inte på med sånt:)
50. Gången du var kåt? - Hahahaha har  inge direkt klockslag på det men :D

 

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Katt :)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Både och :) beror på humöret!
54. Tvspel eller datorspel? - Svårt.. Suger på tvspel men älskar mariocart och nhl!. Dataspel suger jag sönder också på,men sitter mer vid datorn än tv;n :)
55. Singel eller upptagen? - Singel:)
56. Hångla eller ha sex? - Ojoj. Svårt. BÅDA?;)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - inget av det?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Haha både och!
59. Big Brother eller Paradise hotel? - big brother :D
60. Blont eller svart hår? - Jaru.. är ju egentligen blond å saknar det. Men Svart säger jag :D


61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa :)
62. Choklad eller lakrits? - CHOOOKLAD!
63. Göteborg eller Stockholm? - GÖTEBOOOOOORG:D
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger, fast inom innebandy är jag rightare!
65. Coca cola eller fanta? - cola föfan!:D
66. Pizza eller kebab? - PIZZA
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - älska! :D
69. Leva eller dö? - haha, leva :) visst är man tpl (trött på livet) en jääkla massa dagar men vem är inte de :P

 

Antal:

70. Personer du älskar? - men varå jävla antal? Gillar väl några stycken:D
71. Personer du hatar? - Hatar å hatar gör jag väl inte men har svårt med å gilla en del folk.
72. Gånger du varit full? - oj, inte många gånger kan jag ärligt säga. :)
73. Personer du pussat inom en 24timmars-period? - Haha jadu.. ärligt ingenaning. 3-6 st kanske haha
74. Glassar du ätit på en dag? - Haha 5 kanske? käka ju en jäkla massa piggelin när jag tog hål i tungan :)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Året har precis börjat. har inte en aning:)
76. Gånger du haft minnesluckor? - hehe snelchey.
77. Gånger du varit hög? - samma här, snällflicka!
78. Personer du saknar just nu? - är väl en drös. Folk från dalarna osv.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Hmm ja, en gång för mycket iaf :)

vem:

80. Vill du kyssa nu? - hähhähä
81. Ska du träffa imorgon? - Ingen tror ja? blir nog å hålla sig på rummet hela dan.
82. Sjöng du senast för? - Linnea kanske?:D
83. Hade du senast en msn-konversation med? -använder icke msn längre.Prata senast med syrran på skype :)
84. Spelade du tvspel med senast? - Linnea :D
85. Vill du ta med på resa nu? - Hade fan bara vart gött å dra iväg själv :D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha alla jävla dårar vill jag kasta en sten i huvudet på och ja tillochmed dig linnea ;*
87. Förtjänar att dö? - Ingen va djag vet :)
88. Är söt? - jag?
89. Vill du sova jämsides med i natt? - pass

 

Vad:

90. Gör dig glad? - svårt att göra mig glad ibland men jag vet faktiskt inte ;o musik? :)
91. Gör dig ledsen? - Skolan, när jag är fattig, ätit dåligt och människor sometimes.
92. Vill du helst göra nu? - Jag vill helst sitta med en kopp kaffe och en cigg i andra handen med Linnea på nån skön plats :) hade helst velat att de va sommar också.
93. Önskar du att du slapp göra? - Slapp vara på bra humör jämt å ständigt.
94. Vill du ha nu? - Pengar, ett jobb och körkort.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - ett körkort
96. Längtar du till? - tills jag tar körkort:D
97. Gjorde dig lycklig sist? - ojsan, en fet pizza igår med bästizen .
98. Ångrar du i ditt liv? - en del. Meeeeeeen man lär sig utav sina misstag.
99. Är det bästa som hänt dig? - Är tacksam för en hel del!
100. Vad är klockan? - 21:14

xoxo


.


CAMSHOTS

Bjuder på lite gamla bilder :D

luggis

reetard

fjortis

SWAAAAAG

ganska sur på frisören här som klippa av mitt långa hår!

sööögen

cool osv

leker söt osv

töjning å rött hår osv

nu orkar jag inte vika ut mig nå mer. men jo. är man rastlös så är cam väldigt bra å ha ;)

.


delar med mig utav de goa,


music


Bra album som fan.


Snygg sångare osvosvosv. Även bra låt

lugn låt osv.

bra låt osv.

dunkilidunk osv

Only for love,

Godmorgon!
Blev inge Mora idag.
Men kanske imorgon. Nån gång i veckan iaf :)
Nyss ätit lite frukost. Idag kommer dagen spenderas i sängen :D
miikket skönt! have no more to say.

xoxo


-


-


HERE I COME 2012!!

Blev en oväntad förtidig tripp till linnea i veckan, det är därför jag inte har bloggat. Vi har fan hunnit med och gjort ett och annat de senaste dagarna :D En hel del grejer som vi inte borde ha gjort också. Utskällningar och klagomål hit och dit. Ajabaja på oss Linnea. Vi får fan skärpa oss. hihihi

Men vi har shoppat lite i Karlstad, åkt massa bil, ätit massa mat, dygnat, ätit godis, sovit, druckit sån där dryck som inte vi barn får dricka och det ledde till att en del grejer spårade ur. MEN MAN LEVER BARA LIVET EN GÅNG, OCH EN VÄLDIGT KORT PERIOD ÄR MAN UNGDOM. hähä Har iaf haft ett par sjukt roliga dagar med Gosi + annat härligt folk. Skrattat som fan har jag gjort också!

Nyår blev kanoners! Mer orkar jag inte yttra mig. Gött folk osv. Perfaperfa.
Somnade kl 8 imorse och vaknade kl 3. Skämdes lite på linneas rum på eftermiddagen sedan drog vi och köpte bakispizza sedan satte jag mig på bussen hemmåt. Kom hem strax efter 9. Har packat om väskan, duschat, målat naglarna och kirrat en ansiktsmask.

Nu är jag så förbannat trött så nu blire film.
Imorgon far jag troligtvis till Mora, eller i övermorgon. Kommer hem på fredag eller nått :) hihi

xoxo


RSS 2.0