-


Never walk away,

Tjohoo
Shit vad veckorna rinner iväg med en jävlans fart!
Redan fredag..

To do list today:
Sova
Kolla avsnitt 20 av the vampire diaries
Kil-släkt kalas
Forshaga- till Linnea

Imorgon äre bio med Linnea som gäller. Tror jag iaf ! Blir en nykter helg å valborg för mig pga att jag fortfarande äter pencillin. TÖÖÖLIGT. dock ej ens sugen på en droppe alkohol. Mamma har lyckats uppfostra mig bra på den delen iaf :D

Känns förbannat skönt med långhelg! Känner att jag behöver fan de. Annars mår jag bra som fan igen! Saknar min syster i Usa som har förlängt sin tid i USA ytterliggare ett år :( fett tråkigt men jag är glad om hon är glad å trivs å utforskar världen nu när hon kan!

xoxo


musicaa


Sann romans,

Det rullar på hyffsat bra för mig nu. Förutom värdelösa meningslösa totalt flippade bråk med den person man står närmast. Varför göra man sånna grejer när man egentligen älskar varandra? Troligen är det väl att man gillar varandra för mycket och bryr sig om personen för mycket. Have no idea faktiskt men jag hoppas vi ordnar detta som vanligt. Sedan har jag ju även dragit på mig världens jälva urinvägsinfektion. Hela kroppen har ju totalt fuckat ur på mig nu. Vill ju inte dra upp alla symtom men de är helt jävla fuckt up. bara å fortsätta knapra pencillin och de blir sjukhuset dirr om jag känner av värk i rygg, mage eller feber. Vart hemma från skolan i två dar nu. Försökt å vilat upp mig men den här jävla pollen gör mig dödstrött. Har iaf gjort en hel del läxor som behövdes göra. Har börjat slarva med skolan en del. INTE BRA!! Men jag har bokat in extra matte lektioner EFTER skolan nu med tre till i klassen så vi kan gå ut med ett godkänt i matte B i sommar.. Får se hur fasen de ska gå till.. Jag har även färgat tillbaka till mörkthår. Känner mig som da real Sara nu! Nu ska jag ta och skutta in i duschen, fräscha på mig lite, ut med hunden sedan åker jag in till stan.

xoxo

!!!


fuck yeah


.


,


Never let me go,

Herregud va den här så kallade bloggen suger, sämst uppdatering osvosv.
Kan väl se de både positivt å negativt. Verkar iaf som jag har fått ett liv å inte sitter vid datorn hela dagarna. Min dator brukar fan va dammig nu för tiden när jag startar den lite då och då.. Men jag har iaf haft det bra de senaste dagarna dock råka jag ut för den värsta jävla urinvägsinfektionen jag någonsin har haft i går. Pissade blod å grejer, kul!! njae. Käkar iaf pencillin nu. Men vettetusan om de blir så mycket bättre. Dricker mig spyfärdig på vatten å citron vatten också. Annars så har detta vart en ganska negativ kväll. Vet inte varför men råka bli på sånt humör. Har annars hållt humöret på topp flera dagar nu och det har vart underbart! Skolan kan ta sig långt upp någonstans. Nu känner jag mig iaf som mig själv när jag tidigare idag färgade tillbaka till mörkt hår :) Nu ska jag försöka sova !
xoxo


-


<


-


Running out of time,

Tjohlaoppsan
Mami fyller år idag. Grattis till henne!
Sovit 10 timmar inatt å de va fan jävligt länge sedan jag sov så länge å så jävla gött. Vaknat minst 3-4 gånger av att jag har dregglat på handen eller på kudden ! Så frääääsch. Nu ska jag ta en road till Karlstad. Specsavers och Swedbank står på listan å fixá. Sedan får vi se om jag å mamma kanske ska ut å käka nå göttans eller hur vi ska göra. xoxo

 


:D


Good times,

tjatjatjaaa
Back in Wermland igen.
Denna helg har vart fylld med skojigheter !
Men nu äntligen ligger jag här i min säng hemma i kristinehamn å har det för jävligt bra å har ingen ork till å va negativ eller sur över nånting. Jag har fan i mej lov i en vecka nu!! Nu ska jag vila ut, ha skoj, va glad och njuta :D Hittiils har mitt lov vart awesome. Idag har jag bakat, städat på mitt rum och startat igång 3 maskiner med smuttstvätt. Blir karlstad imorgon och fixa linser sedan dra till swedbank å fixa med kortet. Annars så är jag väl hundvakt från å med idag till onsdag eftermiddag, då drar jag vidare till Linnea:)

xoxo


-


-


HAHAHA ÅH GUD:


 

GE MIG HELG! hahaha
Fotot ger mig tusen underbara minnnen!


I can't,

Godmorgon!
Fyfan va trött jag är dååå.
Knappt så att jag kommer orka gå ur sängen idag. Fast nu börjar jag bli jävligt rök sugen. Ledig idag, eller ja. Jag ska plugga matte B och historia. Har historia prov ikväll å är ganska oförberedd.. Har ont i magen som fna inte idag också, vet inte varför :( Längtar till helgen som fan!
xoxo


.


BESTÄLLT !! whhohohohohoho


Tro på varann,

Shiet vilken helg.
Drog till Jennie i fredags och små drack lite och skulle jobba på å bli knack. Kvällen slutade med folk som fick snefyllor och skulle slåss å ha sig, folk kör bil utan körkort å grejer å folk som ej tål sprit. Jomenfyfan. Igår drog jag,marcus,jennie,madde å joel och fika/käka frukost på helmers! Sedan drog jag hem till mormor och kikade om hon levde. Duschade,lagade mat å fixa mig sedan drog jag å jennie till Madde och spelade singstar :D Slutade med att vi drack kaffe å åt flurry på donken och gick hem i världens kyla + högklackar.. Fyfan ! Så ganska nykter helg å de är väl tur de för nästa helg då jävlar! :D Inga planer idag förutom att jag ska plugga som fan å ta jämna rökpauser, fundera lite på livet vad som är värt å ovärt osv. Mja, jag har fortfarande en hel del å tänka på.
Har laddat ner en hel drös med filmer också som jag ska plöja igenom :D

xoxo


.


RSS 2.0